ТОП 5 найбільш радикальних обіцянок Олега Ляшка

Читать на русском

Сайт «Слово і Діло» вирішив виділити п'ять найбільш оригінальних і радикальних обіцянок лідера Радикальної партії Олега Ляшка.

Народний депутат України Олег Ляшко завжди відрізнявся від своїх парламентських колег неординарністю заяв і дій - креативу політику не позичати.

Зокрема, будучи кандидатом у народні депутати України він заявив, що звільнить з державної служби абсолютно всіх пенсіонерів, щоб на їхні місця прийшла молодь. Разом з тим, під час виступу на Черкащині в серпні 2011 року Ляшко пообіцяв суттєво скоротити кількість депутатів у Верховній Раді України - з 450 до 200 осіб.

У своїй передвиборній програмі, яка була зареєстрована ЦВК 11 серпня 2012 року, Ляшко також дав не менш радикальну заяву. А саме, він пообіцяв збільшити державне фінансування медичної галузі аж в 10 разів.

Водночас, у вересні 2012 року напередодні парламентських виборів Ляшко пообіцяв, що піде в монастир, якщо не виконає всі пункти передвиборної програми своєї партії.

Всі перераховані заяви політика станом на 30 травня мають статус «в процесі». Відзначимо, що внесена до передвиборчої програми на виборах-2014 обіцянка Ляшка перекрити трубу в разі відмови Росії платити $500 за тисячу кубів транзиту російського газу до Європи занесена до архіву.

Але як би там не було, саме Ляшко, за попередніми підсумками дострокових президентських виборів 2014 року, зайняв почесне третє місце з результатом 8,32% голосів українських виборців. Рейтинг відповідальності Олега Ляшка становить 8% - він виконав 3 обіцянки з 40, зафіксованих системою «Слово і Діло». 9 обіцянок політика числяться як невиконані, а ще 28 його заяв мають статус «у процесі».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: