У «Правому Секторі» відхрестилися від підготовки терактів у Криму

Читать на русском

«Правий Сектор» відкидає звинувачення Федеральної служби безпеки Росії у спробі організації 8 та 9 травня терактів у Сімферополі, Севастополі та Ялті.

Про це заявив в інтерв'ю російській службі BBC прес-секретар партії Артем Скоропадський, пише «Слово і Діло».

«Ми неодноразово заявляли, що «Правий Сектор» діє суто в рамках норм українського законодавства. Будь-які заяви ФСБ про якісь теракти, про те, що у нас є незареєстрована зброя - це все чергова цинічна брехня кремлівської пропаганди», - заявив Скоропадський.

Речник організації заявив, що «Правий Сектор» завжди був мирною організацією. Водночас, він підкреслив, що активісти партії в Криму діють підпільно, бо на російській території вони поза законом.

Нагадаємо, 17 квітня лідер «Правого Сектору» Дмитро Ярош запевнив, що його бійці продовжують здійснювати свою діяльність у Криму. Крім того, активісти організації беруть участь у антитерористичній операції на сході України.

Станом на 30 травня «Слово і Діло» зареєструвало 16 обіцянок Дмитра Яроша. Ще 52 обіцянки лідера українських праворадикалів занесені в архів у звязку з тим, що вони входили у його передвиборчу програму на виборах 25 травня, де він з 0,7 % голосів зайняв 11 місце.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: