Порошенку необхідний новий уряд, а не парламент - Доній

Читать на русском

Позафракційний народний депутат Олесь Доній вважає, що першим кроком Петра Порошенка на посаді Президента України мають стати кадрові ротації в уряді, а не проведення парламентських виборів.

Про це він заявив в ході круглого столу в рамках проекту «Схід+Захід».

«Турчинов не впорався з поставленими завданнями і тому перед новим президентом в першу чергу стоїть питання кадрових призначень», - сказав нардеп, пише «Слово і Діло» з посиланням на УНІАН.

Доній припустив, що кадрові зміни повинні торкнутися міністра закордонних справ Андрія Дещицю, міністра оборони Михайла Коваля, а також глав обласних адміністрацій. «Це не так багато, це те, на що він може впливати», - сказав Доній.

Також народний депутат зазначив, що у новообраного голови держави стоїть складне завдання, з яким виконуючий обов'язки президента Олександр Турчинов впоратися не зміг - це вирішення військового конфлікту.

Нагадаємо, лідер президентських перегонів Петро Порошенко заявив про першочергові завдання на новій посаді - парламентські вибори, енергетична незалежність країни, а також підвищення рівня економіки і обороноздатності.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 11 обіцянок Олеся Донія, з якими можна ознайомитися на нашому сайті. Усі дані ним обіцянки знаходяться в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: