Позбавляти або не позбавляти Україну Євробаскету, ФІБА вирішить 13 червня

Читать на русском

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк запросив до діалогу новообраного президента європейського відділення Міжнародної федерації баскетболу (ФІБА) Тургая Деміреля, на якому планує обговорити питання, що стосуються проведення баскетбольного чемпіонату Євробаскет- 2015 в Україні.

Телефонна розмова відбулася в четвер, повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

«Арсеній Петрович привітав пана Деміреля з обранням на найвищу посаду в європейському баскетболі, а також запросив відвідати Україну для обговорення питань, пов'язаних з проведенням Євробаскету-2015», -  пише «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу Федерації баскетболу України.

Також у повідомленні наголошується, що рішення про долю Євробаскету-2015 буде винесено на засіданні Ради ФІБА Європа 13 червня її новообраним складом.

Нагадаємо, 20 березня міністр молоді та спорту Дмитро Булатов  заявив, що Україна ніколи не відмовлялася і не збирається відмовлятися  від проведення Чемпіонату Європи з баскетболу Євробаскет-2015.

У свою чергу, 14 травня міський голова Львова Андрій Садовий  заявив, що спробує переконати прем'єра Яценюка  у необхідності проведення даного чемпіонату в Україні.

Поточний рейтинг відповідальності Арсенія Яценюка  в системі «Слово і Діло» становить 25%. Він виконав 70 обіцянок  з 276, зафіксованих проектом, ще 51 обіцянку Яценюка було провалено.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: