Трамваї на Сихів у Садового їздять тільки в обіцянках

Читать на русском

Проектом «Слово і Діло» зафіксовано 4 невиконаних обіцянки мера Львова Андрія Садового щодо запуску трамваїв у місті.

Так, будучи кандидатом на посаду міського голови Львова він заявив, що до кінця 2008 року можливий запуск трамваю на Сихів. Однак обіцяного запуску трамвая не відбулося, тому що міська влада вирішила продовжити прокладку трамвайних колій у напрямі Сихова в 2011 році.

Водночас, вже на посаді мера Львова Садовий запевнив, що проект «Трамвай на Сихів» буде реалізований у 2013 році. Відзначимо, що і цієї обіцянки Садовий не дотримався, так як кредит на реалізацію проекту було отримано наприкінці 2013 року, відповідно трамвай можливо буде пустити до осені поточного року.

Відзначимо, що обіцянки про запуск трамваю на Сихів є не єдиними невиконаними у львівського мера. Зокрема, дві його обіцянки щодо появи в місті низькопідлогового трамвая, в тому числі львівського виробництва, також отримали статус «не виконано».

Нагадаємо, що після виборів депутатів Київради, за попередніми даними Київської МВК, партія Садового «Самопоміч» проходить до Київради з результатом 6,76% голосів виборців.

Андрій Садовий виконав 66 обіцянок з 204, зареєстрованих в системі «Слово і Діло». У процесі виконання зараз знаходяться 88 обіцянок політика. Які обіцянки мер Львова виконати не зміг - дивіться на нашому сайті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: