Порошенко не поспішає з підписанням Угоди з ЄС

Читать на русском

Кандидат у президенти Петро Порошенко заявив, що повинно пройти ще трохи часу до підписання ним основної частини Угоди з Євросоюзом.

Про це пише «Слово і Діло» посилаючись на американське видання «The Wall Street Journal» .

Як повідомляє видання, Порошенко заявив про своє прохання в ході зустрічі з провідними лідерами Європейського Союзу.

Однак, за словами чиновників, у лідера голосування президентських перегонів немає сумніву з приводу підписання Угоди. Вони очікують підписання протягом «пари місяців».

За даними видання, про прохання Порошенка стало відомо після проведення окремої зустрічі з президентом Єврокомісії Жозе Мануелем Баррозу та головою Європейської Ради Германом ван Ромпеєм. «Трохи більше часу» Порошенко попросив у Ромпея. Про це розповів представник Ромпея Дідьє Сіувса.

21 березня лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що підписання політичної частини  Угоди про асоціацію України з ЄС є ще однією перемогою Майдану. Першою перемогою, на думку політика, було повалення режиму Віктора Януковича.

Нагадаємо, у своїй програмі на виборах Президента України Петро Порошенко заявив, що планує якнайшвидше підписати економічну частину Угоди про асоціацію з ЄС (про створення зони вільної торгівлі).

Більш детальний огляд передвиборних обіцянок Петра Порошенка читайте в спеціальному матеріалі  «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: