Розпустити Майдан закликає навіть «голос Майдану» Нищук

Читать на русском

Міністр культури і «голос Майдану» Євген Нищук вважає, що потрібно звільнити центр Києва і повертатися до мирного життя.

«Думаю, Майдану варто зібрати намети і звільнити центр Києва», - заявив Нищук у коментарі «Gordonua.com», повідомляє «Слово і Діло».

На думку міністра, Майдан не може стояти вічно, необхідно повертатися до мирного життя. «Майдан може нескінченно продовжуватися, але так не повинно бути, все-таки це центр столиці. Після Другої світової відновлювали Хрещатик, Майдан Незалежності, поверталися до мирного життя», - зазначив він.

Міністр також запропонував зібрати останнє Віче подяки, «на якому скажемо сердечне спасибі всім, хто проявив активну громадянську позицію - медикам, журналістам, волонтерам, самооборонівцям, активістам, громадським організаціям». «Усім, хто відстояв Майдан у найстрашніші дні», - додав Нищук.

Водночас він розповів, що зараз на площі, крім самооборонівців, знаходиться багато біженців з Криму і сходу України. «Їм потрібно виділити місце в гуртожитках», - вважає Нищук.

Нагадаємо, напередодні лідер «УДАРу» та кандидат на посаду міського голови Києва Віталій Кличко звернувся до представників Самооборони Майдану з проханням залишити приміщення КМДА. Він також заявив, що барикади на Майдані виконали свою функцію і повинні бути розібрані.

Рейтинг відповідальності Євгена Нищука в системі « Слово і Діло» становить 25%. З тим, які обіцянки міністр виконав, а які провалив, можна ознайомитися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: