Нищук посварив Авакова і Наливайченка за невиконання прямих обов'язків

Читать на русском

Міністр культури Євген Нищук вказав на першочергову задачу міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та голови СБУ Валентина Наливайченка - звільнити з полону заручників режисера Павла Юрова і художника Дениса Грищука.

«Міністерство культури України висловлює глибоке хвилювання з приводу утримання в заручниках режисера Павла Юрова і художника Дениса Грищука. Вже більше місяця вони знаходяться в полоні проросійських терористів на території незаконного злочинного угруповання «Донецька народна республіка», - заявив Нищук, пише «Слово і Діло»  з посиланням на прес-службу Мінкультури.

Міністр зазначив, що стривожений тим, що достовірної інформації про умови утримання полонених у нього немає. Тому Нищук просить голів МВС і СБУ «якнайшвидше прийняти всі можливі заходи по звільненню заручників».

Він також зазначив, що звільнення Павла Юрова і Дениса Грищука має бути першочерговим завданням силових структур, оскільки держава зобов'язана забезпечувати безпеку людей, які виконували свій професійний обов'язок.

Нагадаємо, 7 травня Валентин Наливайченко заявив, що не має повноважень блокувати повідомлення сепаратистськи налаштованих людей в соціальних мережах.

12 травня Арсен Аваков закликав українських журналістів поширювати якомога більше правдивої інформації, щоб протистояти російським диверсантам і українським сепаратистам в інформаційній війні.

Рейтинг відповідальності Євгена Нищука в системі «Слово і Діло » становить 25%. З тим, які обіцянки міністр виконав, а які ні, можна ознайомитися на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: