«Трамвайку», забуту при Гройсмані-мері, добудують при Гройсмані-міністрі

Читать на русском

Започаткований нинішнім віце-прем'єр-міністром регіонального розвитку, а раніше - мером Вінниці Володимиром Гройсманом ще в 2008 році проект будівництва трамвайної колії до Барського шосе до цих пір знаходиться в стадії реалізації. Водночас, як повідомляють вінницькі ЗМІ, зараз роботи на цьому об'єкті йдуть повним ходом.

«Сподіваємося, цього року можна буде завершити проект ... Через відсутність фінансування ми змушені були зупинятися, але тепер, якщо надходження будуть продовжувати в повному обсязі, трамвай по Барському шосе зможе поїхати вже у вересні нинішнього року. Тоді ж подумаємо про відкриття нових маршрутів», - прокоментував хід робіт в.о. мера Вінниці Сергій Моргунов.

Нагадаємо, будучи мером Вінниці Гройсман запевнив, що міські трамвайні колії до Барського шосе вдасться прокласти до кінця 2012 року. Крім того, за його очікуваннями, до кінця того ж року повинні були добудувати також дорогу, що сполучає вулицю Келецьку і Барське шосе. Пізніше Гройсман висловив впевненість, що міська влада завершить будівництво трамвайної колії до кінця 2013 року.

Однак обидві ці обіцянки виконані не були: станом на 14 січня 2013 року, як зафіксувало «Слово і Діло», питання виділення бюджетних коштів на добудову трамвайної колії не було вирішене, а продовження будівництва лінії від перетину Келецької та Барського шосе до Західного автовокзалу вирішили перенести на 2014 рік.

Крім того, Гройсман не виконав обіцянку в 2013 році побудувати електротягові підстанції завершити прокладання шляхів по вулиці Келецькій до автовокзалу «Західний» уздовж Барського шосе, а також з'єднати їх з Хмельницьким шосе.

Нагадаємо, що в активі Володимира Гройсмана - 110 виконаних обіцянок з 225, зареєстрованих в системі «Слово і Діло». У процесі виконання зараз знаходиться 75 обіцянок політика, зокрема, про те, що незабаром вінницький громадський транспорт переобладнують, щоб ввести оплату за проїзд електронними квитками. Також він пообіцяв відновити рух трамваїв по вул. Коцюбинського у Вінниці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: