Тимошенко радять зайнятися партією і триматися подалі від влади

Читать на русском

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Андрій Павловський радить Юлії Тимошенко зайнятися переформатуванням своєї партії і не займати ніяких посад до проведення наступних виборів.

Про це нардеп заявив на прес-конференції в Києві, пише «Слово і Діло»  з посиланням на «Укрінформ».

Крім того, Павловський  зазначив, що в «Батьківщині» «не роблять великої трагедії» з поразки Тимошенко  на президентських перегонах.

За словами нардепа, за час поки Тимошенко перебувала в ув'язненні, в партії «Батьківщина» відбулися деякі зміни, що вимагають негайного вирішення.

У свою чергу позафракційний депутат Олесь Доній  зазначив, що Юлії Тимошенко не варто було висувати свою кандидатуру в президенти, оскільки програш спричинить «шлейф поразок» і в саму партію.

Крім того, нардеп висловив припущення, що для Тимошенко було б краще переформатувати свою партію і підійти до парламентських виборів.

Нагадаємо, кандидат у президенти, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко була звільнена з ув'язнення 22 лютого. Відразу після звільнення Тимошенко заявила, що в українському уряді мають бути учасники Майдану.

8 травня Тимошенко заявила, що визнає будь-які результати  виборів 25 травня.

Всього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 217 обіцянок  Тимошенко. На сьогодні виконані 38. Які саме - дивіться в рейтингу. Так, Тимошенко обіцяла присвятити виконанню вимог Майдану «кожну хвилину свого життя». А також заявляла, що Україна більше не здасть жодного сантиметра своєї території.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: