У МВС констатували небачену раніше явку виборців

Читать на русском

У Міністерстві внутрішніх справ розповіли, що по всій території країни спостерігається надзвичайно велика активність виборців під час голосування на позачергових виборах Президента України.

«З моменту відкриття виборчих дільниць спостерігається небувала активність виборців. Явка дуже висока», - сказав на брифінгу радник міністра МВС Станіслав Речинський, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу уряду.

Поза тим, він зазначив, що на цьому тлі різко контрастує ситуація, яка склалася в Донецькій і Луганській областях, де щодо учасників виборчого процесу «застосовується терор». «Нинішні вибори унікальні тим, що вони проводяться у двох областях практично у стані війни», - сказав Речинський.

За його словами, з метою забезпечення належного рівня безпеки під час проведення позачергових виборів було залучено близько 100 тис. працівників правоохоронних органів та членів громадських формувань.

Сьогодні, 25 травня, в Україні проходять позачергові вибори президента. Нагадаємо, раніше в Міністерстві внутрішніх справ повідомили, що в день виборів для охорони громадського порядку будуть залучені 55 700 працівників міліції та близько 20 тисяч громадськості.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: