У Донецьку люди зі зброєю попрямували до резиденції Ахметова (ФОТО)

Читать на русском

Учасники мітингу проти проведення виборів президента України, який проходить зараз у Донецьку на площі Леніна, перекривши рух, рушили до резиденції українського бізнесмена Ріната Ахметова.

Про це повідомляє ІА «ОстроВ», передає «Слово і Діло».

При цьому, куди саме вони йдуть, люди не зовсім розуміють, але багато хто говорить, що вони йдуть громити резиденцію олігарха Ріната Ахметова поблизу ботанічного саду. Люди йдуть, скандуючи «Ахметов - ворог народу» і «Росія».

Разом з тим, як передає «УРА-Информ.Донбасс», на самому мітингу зібралося близько 2000 осіб, всі прийшли з георгіївськими стрічками, прапорами РФ і ДНР. Периметром площі Леніна розставлені співробітники МВС, також на мітингу присутні озброєні люди в балаклавах і камуфляжі. Ці автоматники охороняють «прем'єр-міністра» ДНР Олександра Бородая.

Сам Бородай у своєму виступі привітав присутніх з утворенням «республіки Новоросія» і заявив, що Росія з Донбасом. «Реальна допомога вже близько», - додав він.

Нагадаємо, напередодні представники так званих Донецької і Луганської народних республік вирішили створити нову псевдореспубліку під назвою «Новоросія».

Як повідомлялося раніше, олігарх Рінат Ахметов закликав трудові колективи підприємств Донбасу вийти на попереджувальний протест за місцем роботи на підтримку миру і цілісності України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: