Невтомні хакери зламали сайт Авакова, але це не завадить виборам

Читать на русском

Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков спростував інформацію про нібито неможливість налагодити роботу обладнання після злому ІАС «Вибори».

«Ці заяви не існують в природі - це фальшивки, розміщення яких направлено на створення інформаційного хаосу і зрив нормального виборного процесу», - написав Аваков у себе в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

За його словами, вчора ввечері у одного з адміністраторів персонального сайту міністра avakov.com зловмисники зламали пошту, отримали доступ до сайту і розмістили там пару фальшивих заяв від його імені на тему виборів.

Він також повідомив, що Центральна виборча комісія працює в штатному режимі. «Вибори стартували і відбудуться, як би не старалися вороги України їх зривати», - запевнив міністр.

Як відомо, раніше на персональному сайті Авакова з'явилася інформація, що співробітники ЦВК нібито не можуть налагодити роботу обладнання після злому інформаційно-аналітичної системи «Вибори».

Нагадаємо, проведення виборів у Донецькій і Луганській областях перебуває під загрозою через активність сепаратистів.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 54 обіцянки Арсена Авакова з яких він виконав 13. Водночас стабілізувати ситуацію на сході країни міністр не зміг. Разом з тим, він запевнив, що вибори в Україні відбудуться, незважаючи на спроби сепаратистів на сході їх зірвати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: