У день виборів силовики спробують відпочити від терористів

Читать на русском

Силовики не проводитимуть військових операцій у рамках АТО в день виборів президента України 25 травня.

«Цього дня (25 травня – Ред.) проведення військових операцій не планується», – сказав голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко на брифінгу, пише «Слово і Діло».

При цьому він зазначив, що в день голосування правоохоронні органи докладуть максимум зусиль для забезпечення громадського порядку та безпеки громадян. Наливайченко підкреслив, що в українців має бути можливість «спокійно проголосувати».

Голова СБУ розповів, що за останню добу в ході АТО були затримані 5 диверсійних і терористичних груп зі зброєю та вибухівкою.

6 травня голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявив, що через мовчазну згоду місцевого населення з діями сепаратистів силовикам не вдається стабілізувати ситуацію в Донецькій і Луганській областях.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков 12 травня заявив, що АТО на сході буде продовжуватися, доки там присутні терористи, доки не буде наведений порядок.

Чиновник у цілому дав 41 обіцянку, зареєстровану в системі «Слово і Діло». 24 його обіцянки знаходяться в процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: