Яценюк і Денісова почали виконувати обіцяне сім'ям "Небесної сотні"

Читать на русском

Уряд розпорядився направити сім'ям загиблих героїв «Небесної сотні» одноразову фінансову допомогу в загальному розмірі 11 700 000 грн.

«На сьогодні ми вже маємо затверджений порядок виплат і засоби для їх здійснення. Членам сімей загиблих для отримання допомоги необхідно тільки звернутися в орган соцзахисту за місцем реєстрації та надати необхідні документи», – повідомила міністр соціальної політики Людмила Денісова, пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Мінсоцполітики.

Таким чином, кожна з 96 сімей загиблих отримає допомогу в розмірі 121,8 тис грн. Крім того, непрацездатним членам сімей загиблих буде виплачуватися пенсія 5 тис. грн у зв'язку із втратою годувальника.

Як повідомляло «Слово і Діло», 4 березня 2014 року міністр соціальної політики та праці Людмила Денісова заявила про плани завершити розробку Порядку фінансування виплат соціальної допомоги особам, які постраждали під час акцій протесту 21 листопада 2013 – 21 лютий 2014 рр, і, таким чином, цю обіцянку Денісової можна вважати виконаною.

28 березня прем'єр Арсеній Яценюк заявив, що уряд вирішив надати одноразову виплату сім'ям загиблих на Євромайдані в розмірі 100 мінімальних прожиткових мінімумів. Таким чином, Кабмін запланував виділити кожній родині 117 600 гривень.

Станом на 23 травня системою «Слово і Діло» зафіксовано 50 обіцянок Денісової, з яких виконано 11, при цьому 15 обіцянок їй виконати не вдалося. Які обіцянки міністра знаходяться в процесі реалізації, можна дізнатися на нашому сайті.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 272 обіцянки Яценюка. Скільки з них йому залишилося виконати, дивіться в рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: