Гриценко розповів, як генерали масово кинулися на схід по "корочки"

Читать на русском

Кандидат у президенти Анатолій Гриценко заявив, що багато представників військового керівництва намагаються потрапити до східних регіонів України виключно для отримання статусу учасника бойових дій і пільг, які той дає.  

Про це він сказав у ефірі програми "Шустер Livе", передає "Слово і Діло" з посиланням на прес-службу політика. 

«Отримую повідомлення про те, що зараз пішов потік старших офіцерів і генералів у зону бойових дій, а далеко не всі там потрібні. Але їм треба поставити галочку для того, щоб потім отримати "корочку" учасників бойових дій», – зазначив кандидат.

Із його слів, статус учасника бойових дій дає понад 20 різноманітних пільг.

У той самий час, як відомо, на сході продовжуються бої між українськими силовиками та добровольцями й озброєними сепаратистами. Сьогодні в районі с. Карлівка Донецької області в засідку потрапив батальйон територіальної оборони "Донбас", у складі якого чимало поранених. 

22 травня в. о. Президента, голова Верховної Ради Олександр Турчинов повідомив, що під час бою поруч із містом Волноваха Донецької області загинули 13 українських силовиків.

Також учора повідомлялося, що Кабінет міністрів виділив 100 мільйонів гривень для придбання 22 бронетранспортерів для потреб українських Збройних сил.

Поточний рейтинг відповідальності Анатолія Гриценка в системі "Слово і Діло" становить 24%. Він виконав 13 з 55 обіцянок, зафіксованих проектом.

Серед обіцянок Гриценка на виборах – дострокові парламентські та місцеві вибори, проведення люстрації та створення боєздатної армії.  

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: