Яценюк розщедрився на БТРи для української армії

Читать на русском

Кабінет міністрів виділив 100 мільйонів гривень для придбання 22 бронетранспортерів для потреб українських Збройних сил.

Про це з посиланням на Урядовий портал повідомляє “Слово і Діло”.

“Для збройних сил України та Національної гвардії планується закупити 22 БТР-3Е. На їх придбання уряд виділяє 100 млн грн”, – ідеться в повідомленні прес-служби. Про це заявив Арсеній Яценюк під час відвідин військової тренувальної бази під Києвом.

Крім обіцянок про нові БТРи, прем'єр також передав бійцям сучасні, відмінні від російських стандартів засоби спецзв'язку, а також бронежилети й каски.

Голова уряду наголосив, що озброєння амії триває в максимально можливих темпах, адже тепер потрібно надолужити те, що було втрачено за 23 роки незалежності: “Те, що було 2 місяці тому, і що є сьогодні – це разюче різні картини”, – заявив Яценюк.

Нагадаємо, 18 квітня уряд виділив на потреби військових додаткові 5 мільярдів гривень. Крім того, станом на 11 травня українці назбирали для армії 120 мільйонів гривень допомоги, яку, за словами міністра оборони, було витрачено на засоби захисту, медичні та побутові потреби.

Арсеній Яценюк має досить високий рейтинг відповідальності. Із 272 його обіцянок, зареєстрованих “Словом і Ділом”, політик виконав 65. Що саме вдалося виконати нинішньому голові уряду за весь час його політичної діяльності, дивіться на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: