Сенченко пропонує молоді не влаштовувати флешмобів, а йти воювати

Читать на русском

Тимчасово виконуючий обв'язки заступника голови Адміністрації Президента Андрій Сенченко вважає, що патріотично налаштована молодь повинна вступати до воєнізованих формувань або йти до армії, а не критикувати органи влади шляхом проведення різноманітних флешмобів.

Про це він заявив, коментуючи проведення флешмобу біля будівлі Державної прикордонної служби, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Глави держави.

«Тим молодим людям, які сьогодні влаштовують ці флешмоби, я пропоную йти і захищати Батьківщину. Для цього є багато можливостей: вступати до лав Національної гвардії, до батальйонів територіальної оборони, за контрактом в армію або за контрактом захищати кордон. Нехай ідуть і покажуть, на що вони здатні», – зазначив чиновник.

Він також підкреслив, що прикордонники належним чином виконували свої обов’язки ще з початку окупації Криму і не заслуговують на критику.

«Прикордонні пункти, нечисленні підрозділи запекло боролися, захищаючи кордони нашої країни. Те ж саме демонструють прикордонники на кордоні Донецької та Луганської областей із Російською Федерацією, де з її території постійно йдуть добре підготовлені найманці, які мають бойовий досвід у гарячих точках», – додав Сенченко.

Як писало «Слово і Діло», 20 травня Держприкордонслужба звернулася до керівництва країни з проханням посилити охорону кордону на Донбасі підрозділами ЗС України.

Системою «Слово і Діло» на сьогодні зафіксовано 12 обіцянок Андрія Сенченка, 2 з яких виконано, а 4 провалено. Зокрема, Сенченко «прогадав», коли обіцяв, що Україна не віддасть Крим, що проблема кримського сепаратизму вирішуватиметься мирним шляхом і що виведення майна військового флоту з Криму розпочнеться до 6 квітня 2014 року.  

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: