На виборах мера Києва у Кличка буде 18 суперників

Читать на русском

Київський міський тервиборчком зареєстрував 19 кандидатів на посаду міського голови.

Про це заявив його голова Василь Городиський, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

За словами чиновника, остаточне рішення про реєстрацію кандидатів у мери Києва тервиборчком ухвалив 1 травня.

Так, на крісло міського голови претендують лідер парламентської фракції УДАР Віталій Кличко, народний депутат Микола Катеринчук, представник КПУ Олександр Комнацький, висуванець від УНП Олег Дерев'янко, нардеп від «Свободи» Андрій Іллєнко, відомий автогонщик Олексій Мочанов, підприємець Геннадій Балашов і нинішній голова КМДА Володимир Бондаренко.

Крім того, у виборах мера будуть брати участь колишній градоначальник Олександр Омельченко, колишній голова Київміськадміністрації Іван Салій, депутати ВРУ В'ячеслав Кириленко та Леся Оробець, мер Калуша Ігор Насалик, підприємці Людмила Василенко, Андрій Миргородський і Валерій Кондрук, адвокат Віктор Смалій, тимчасово безробітний Віктор Довгий і висуванець «Інтернет партії України» Дарт Вейдер.

Як відомо, вибори мера Києва відбудуться 25 травня.

Нагадаємо, 25 квітня нардеп від фракції Партії регіонів Нестор Шуфрич заявив, що ПР не висуватиме кандидата на пост мера Києва.

На початку квітня лідер громадянської ініціативи «Третя українська республіка» Юрій Луценко заявив, що не братиме участі у виборах голови Києва, бо не хоче конкурувати з Віталієм Кличком.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: