Не давши відсіч терористам, Тарута обіцяє порядок на Донеччині

Читать на русском

Голова Донецької обласної адміністрації Сергій Тарута пообіцяв стабілізувати ситуацію в регіоні та навести порядок на вулицях Маріуполя.

При цьому обіцянки не дозволити терористам панувати в Донецькій області політику дотриматись не вдалося, пише «Слово і Діло».

Як відомо, сепаратисти не лише не припинили активних виступів у регіоні, але, провівши 11 травня «референдум», оголосили про створення так званої Донецької Народної Республіки.

Головним центром діяльності сепаратистів стало місто Слов’янськ, де періодично відбувається збройне протистояння між терористами та силами антитерористичної операції. Подібна обстановка спостерігається також у Краматорську та Маріуполі.

Таким чином, Сергій Тарута не зміг стримати сепаратистів. Однак тепер, коли за повідомленнями Міноборони АТО вийшла на завершальний етап, Донецький губернатор знову виступив з обіцянками поліпшити ситуацію в регіоні.

Про те, чи виконає він своє зобов’язання перед жителями Донеччини та маріупольцями зокрема, читайте згодом на нашому сайті. Загалом Сергій Тарута має 23 обіцянки, зафіксованих у системі «Слово і Діло». Єдина виконана обіцянка чиновника й бізнесмена стосується допомоги постраждалим у результаті протестних акцій 28 квітня в Донецьку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: