Обдуривши українців із соцкартками, Коновалюк обіцяє інші соціальні блага

Читать на русском

Радник екс-президента України, що на нинішніх виборах сам претендує на найвищу посаду країни, обіцяє виборцям високі соціальні стандарти незалежно від місця проживання, нові робочі місця й стабільно високу заробітну плату.

«Слово і Діло» вирішило нагадати читачам про те, що в пасиві політика вже є невиконана обіцянка, яка стосується покращення соціальної сфери.

Так, перебуваючи на посаді радника президента, у 2011 році Коновалюк обіцяв, що в 5 регіонах країни буде введено електронну соціальну картку. Це нововведення мало би полегшити процес виплати громадянам державної допомоги та інших соціальних виплат і тим самим наблизити Україну до європейських стандартів життя.

Регіонами, що мали першими відчути на собі переваги соціальної картки, повинні були стати Київська, Чернівецька, Харківська області, Автономна Республіка Крим та Київ. Запуск пілотного проекту мав відбутися до кінця 2011 року, однак був скасований через брак фінансування.

Тепер же, напередодні позачергових президентських виборів, обіцянки Коновалюка виглядають іще менш реальними. Серед іншого, кандидат обіцяє забезпечити рівний доступ до соціальних благ жителям з усіх куточків України, зростання рівня зайнятості та зарплат.

В цілому, система «Слово і Діло» зареєструвала 28 обіцянок політика, 3 з яких він уже провалив, а ще 25 чекають на виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: