"Дон Кіхот" Ляшко продовжить боротися з парканами

Читать на русском

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко в серпні 2011 року під час виступу в Черкасах пообіцяв особисто сісти на бульдозер і знести паркани, які стоять на березі водосховища, щоб кожен черкащанин мав можливість прийти до води й порибалити.

Крім цього, Ляшко дав ще одну схожу обіцянку в 2012 році. Народний депутат України у квітні 2012 року заявляв, що знесе всі побудовані паркани, якими огородили Дніпро, звільнивши дніпровські пляжі й береги для вільного доступу. Крім того, обіцялося створити стометрову зону до води, яка забезпечила б вільний доступ кожному киянину та гостю міста до пляжів Дніпра. Цю обіцянку Ляшко мав виконати в разі, якщо став би мером столиці. Варто нагадати, що вибори мера не відбулися ані у 2012, ані у 2013 році. А в 2014 році Ляшко вирішив балотуватися не в мери столиці, а в президенти України, пише «Слово і Діло».

19 травня 2014 лідер Радикальної партії, кандидат у президенти Олег Ляшко пообіцяв знести по всій Україні незаконні огорожі, які перешкоджають спокійному доступу громадян до рекреаційних зон.

Варто зазначити, що ці обіцянки залишаються у стадії реалізації.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 90 обіцянок Олега Ляшка. Депутат не залишив Крим у складі країни, як обіцяв, висунув свою кандидатуру на посаду президента разом із Юлією Тимошенко, попри заяву цього не робити, й не виконав ще 7 своїх обіцянок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: