Тижневий дайджест станом на 11 березня 2013 року

Читать на русском

За минулий тиждень до системи "Слово і діло" додано 94 нових обіцянок від представників центральних та регіональних органів влади. Серед головних фігур – Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк, голова Держагентства з питань науки, інновацій та інформатизації Володимир Семиноженко та голова Кіровоградської облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко.

Очільник Мінагрополітики Микола Присяжнюк минулого тижня пообіцяв, що протягом наступних двох років буде відновлено зрошення на 1 мільйоні гектарів сільгоспугідь південної України. Також, за словами Миколи Присяжнюка, невдовзі буде побудовано 16 холодильників ємністю 140 тис. тонн для зберігання плодово-ягідної продукції та винограду, а показник споживання м’яса на душу населення вже за підсумками поточного року становитиме 55,3 кг.

Голова Держагентства з питань науки, інновацій та інформатизації Володимир Семиноженко на минулому тижні запевнив, що за рахунок введення податкових пільг для ІТ-компаній темпи розвитку ІТ-галузі сягнуть 40-45%, а кількість робочих місць кожного року збільшуватиметься на 35-40%.

Володимир Семиноженко також впевнений, що надходження від експорту ІТ-технологій сягнуть 3 млрд. грн. на рік.

Голова Кіровоградської облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко 4 березня під час прес-конференції для журналістів обласних ЗМІ запевнив, що жоден дитячо-юнацький центр в області не буде закрито, робота таких закладів буде активно підтримуватись. Тоді ж він запевнив, що кожна кризова сім’я в області (їх більше 4,5 тис.), що має дітей, буде забезпечена соціальним супроводом, а також буде приділена велика увага питанням ремонту та розширення приміщень  обласної дитячої лікарні.

Протягом вказаного періоду 28 обіцянок отримали статус "Виконано" та 21 - "Не виконано".

Як обіцяв голова КМДА Олександр Попов, задля належного догляду за скульптурами на Пейзажній алеї їх було прийнято до комунальної власності територіальної громади м. Києва та закріплено за КП УЗН Шевченківського району та КП "Керуюча дирекція". В той же час, затягується відкриття перинатального центру в Луганську, хоча народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко обіцяла, що його відкриття відбудеться не пізніше січня.

Станом на 11.03.2013 року в системі "Слово і діло" налічується 979 персон і 12813 обіцянок, з них 8397 в процесі, 2266 виконаних та 2150 невиконаних.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: