Безробітний Ярош витратив на вибори 150 тисяч доларів

Читать на русском

Кандидат у президенти та лідер партії «Правий Сектор» Дмитро Ярош витратив на свою передвиборчу кампанію 150 тисяч доларів.

Про це він повідомив на брифінгу у студії «Першого національного», передає кореспондент «Слова і Діла».

«Моя виборча кампанія – в першу чергу це не кампанія бігбордів, сітілайтів і так далі, а кампанія дії, саме тому я більше часу проводжу на сході – у Дніпропетровську, на Донеччині, на Харківщині для того, щоб реалізувати ті плани, які ми маємо сьогодні. Це мінімальні кошти в межах 150 тисяч доларів», - заявив Ярош.

За словами політика, ці гроші, а також 2,5 мільйони гривень застави, яку кожен кандидат вносить при поданні документів у ЦВК, він позичив у політичної партії «Правий Сектор».

Ярош запевняє, що партія існує на волонтерських засадах і фінансують її свідомі бізнесмени з усієї України. «На рахунок «Правого сектору» поступає постійно якесь фінансування від представників малого і середнього бізнесу, для нас це абсолютно прозорі і відкриті рахунки. Якби не війна, ми і мабуть по прізвищах розклали, але займаємось трошки іншими справами», - заявив кандидат.

Нагадаємо, у своїй декларації про доходи Дмитро Ярош зазначив, що його родинні прибутки у 2013 році склали всього 800 гривень.

«Слово і Діло» вже повідомляло про те, що виборча кампанія-2015 обійдеться українському бюджету в 1,2 мільярди гривень.

Своїм виборцям Дмитро Ярош пообіцяв докласти максимум зусиль, аби зупинити зовнішню агресію проти України та провести чистки силових структур від проросійських елементів та виконавців наказів Януковича. Загалом, лідер «Правого сектору» виконав 3 із 66 обіцянок, зареєстрованих системою «Слово і Діло».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: