Ярош не платив податків, щоб вони не йшли «в общак Януковичу»

Читать на русском

Кандидат в Президенти та лідер Правого сектору Дмитро Ярош не мав офіційного заробітку в 2013 році, тому що йому «не хотілося платити в общак Януковичу».

Про це він заявив на прес-конференції, повідомляє кореспондент «Слово і Діло».

«Системність антирежимних дій мала бути у всьому, в тому числі й у податках», - заявив він.

«Я виживав на 5-6 тисяч гривень на місяць, в середньому. А 800 гривень, які я задекларував за попередній рік – це стипендія моєї старшої доньки», - додав Ярош.

«Мені допомагали друзі, в тому числі матеріально, підприємці, але це просто допомога… Допомога, яку приносили мені, і в «Тризуб» Степана Бандери, й казали: «Дмитро, займайся тим, чим ти займаєшся», - пояснив провідник Правого сектору.

Нагадаємо, 1 квітня Центральна виборча комісія зареєструвала лідера партії «Правий сектор» Дмитра Яроша кандидатом у президенти. При цьому Ярош не вказав у своїй декларації жодного джерела доходу за 2013 рік.

Міністерство доходів і зборів, очолюване Ігорем Білоусом, продовжує рахувати статки українців. Так, серед українців у минулому році було зареєстровано 664 міліонера.

Всього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 6 обіцянок Дмитра Яроша. Одну з них він виконав. Яку саме – дивіться в рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: