Перед зняттям з виборів і нападом Симоненко відвів душу на журналістах

Читать на русском

Кандидат у президенти, лідер КПУ Петро Симоненко впевнений, що українські журналісти подають непроаналізовану інформацію, яка, до того ж, проходить жорстку цензуру.

«Каналів багато, різні власники олігархи, а інформація одна і та ж, як під копірку. Представники масової інформації знають, просто мовчать. В Україні сьогодні встановлена ​​найжорсткіша цензура засобів масової інформації. Тому, коли ми говоримо сьогодні про інформаційні війни, то ми повинні розуміти з якою метою і хто їх веде», - заявив Симоненко в ході теледебатів на «Першому національному», на яких був присутній кореспондент «Слова і Діла».

Симоненко вважає, що глибокого аналізу в журналістиці на сьогоднішній день немає, навпаки, є «поверхневий зріз, який не дає ніякого уявлення, крім того, що заганяє в кут». На його думку, через інформаційний простір в українців формується почуття страху.

«Якщо вашого керівника на каналі приходять і ялозять «фейсом об тейбл», я думаю, тут зрозуміло, ким встановлена ​​цензура», - сказав Симоненко і зазначив, що журналісти приховали інформацію про випадок на вінницькому телеканалі, куди нібито з'явилися представники «Правого сектору» і стали вказувати керівництву, яку інформацію потрібно повідомляти.

Нагадаємо, що в ході вчорашніх теледебатів Петро Симоненко зробив заяву про відмову від участі в президентських виборах, поставивши під сумнів їх легітимність.

Пізніше Симоненко заявив про напад на нього відразу після закінчення теледебатів. Він повідомив, що скло в його машині побили хулігани з битами, які кидали в неї також пляшки з коктейлем Молотова. За його автомобілем також нібито була погоня.

Як повідомляло «Слово і Діло», однією з передвиборних обіцянок лідера Компартії Петра Симоненка була ліквідація інституту президента, і це при тому, що він сам чотири рази намагався зайняти цей пост.

Станом на 17 травня в системі «Слово і Діло» знаходяться 107 обіцянок Петра Симоненка, лише 8 з яких зафіксовані як виконані.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: