У Коломойського Таруту просять не метушитись

Читать на русском

Заступник голови Дніпропетровської обласної адміністрації Борис Філатов попросив губернатора Донеччини поводитися спокійніше та не заважати боротися з сепаратизмом.

Про це Філатов написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Звичайно ж, ми не маємо ніякого стосунку до наведення порядку в чотирьох районах Донецької області, що прилягають до області Дніпропетровської. Тому прошу заспокоїтись Сергія Олексійовича (Таруту – «Слово і Діло») та інших посадовців Донеччини», - сказав Філатов.

Вочевидь, ця заява пролунала у відповідь на повідомлення Донецької ОДА про те, що в кількох районах Донецької області місцеві жителі протестують проти можливого приєднання їхніх районів до Дніпропетровщини. У Донецьку цей факт визнали таким, що дестабілізує і без того неспокійну ситуацію в регіоні.

Сьогодні «Слово і Діло» вже писало про те, що у Донецькій ОДА звинуватили Олександра Турчинова в неадекватних кадрових рішеннях. У той же час, ситуація в регіоні залишається стабільно напруженою. Учора про припинення роботи у Донецьку заявили у Нацбанку України.

У системі «Слово і Діло» зареєстровано 27 обіцянок заступника голови Дніпропетровської ОДА, з яких він виконав 6. Зокрема, військовослужбовці, що 16 квітня відбили атаку в Маріуполі, отримали півмільйона гривень, як і обіцяв Філатов. Ще 20 його зобов’язань поки чекають на виконання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: