Ярош марить про держпосади для «Правого сектора»

Читать на русском

Лідер партії «Правий сектор» і кандидат у президенти України Дмитро Ярош виступає за призначення активістів партії на вищі державні посади для стабілізації суспільно-політичної ситуації в країні.

«Прихід «Правого сектора» на вищі державні посади країни означав би певну стабілізацію. Ми здатні побудувати могутню, процвітаючу, демократичну Україну», – заявив Ярош виданню «Фокус», пише «Слово і Діло» з посиланням на «Українські Новини».

Він також розповів, що особисто йому пропонували посаду першого заступника голови Служби безпеки України й заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони, але, за його словами, він відмовився.

Разом з тим Ярош нагадав, що «Правий сектор» виступає проти повноправного членства України в ЄС, оскільки вважає, що це істотно обмежує суверенітет держави.

Лідер «Правого сектора» також зазначив, що виступає за збереження української мови як єдиної державної, але насильницьку українізацію південно-східних областей проводити в цьому зв'язку не має наміру.

Як повідомлялося раніше, Дмитро Ярош звернувся до в. о. Президента України Олександра Турчинова із закликом негайно почати масове озброєння громадян у зв'язку з можливістю широкомасштабного військового вторгнення Росії.

Всього в системі «Слово і Діло» зафіксовано 67 обіцянок Дмитра Яроша, три з яких він уже виконав. Зокрема, він, як і обіцяв, створив у Донецькому регіоні спецбатальйон «Донбас».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: