Після виборів тарифи на ЖКГ для киян зростуть у два рази - депутат

Читать на русском

Лідер фракції Партії регіонів у Київраді Володимир Філіппов повідомив, що квитанції з новими тарифами кияни отримають практично відразу після виборів.

«Якщо через місяць кияни повинні будуть платити за комунальні послуги в два рази більше, то про це потрібно говорити людям, попереджати їх, шукати варіанти збільшення субсидій для тих, кому такі розцінки не по кишені», - цитує Філіппова прес-служба ПР, пише «Слово і Діло».

За його словами, нові тарифи були розроблені ще на початку квітня, проте ціни не підвищувалися до київських виборів 25 травня, щоб не підіймати хвилю невдоволення серед виборців. Також регіонал повідомив, що розпорядження про збільшення тарифів вже готує управління цінової політики КМДА.

Відзначимо, що віце-прем'єр-міністр регіонального розвитку Володимир Гройсман доручив Мінрегіону розробити систему компенсацій для тих, хто буде не в змозі оплачувати підвищені тарифи ЖКГ. Водночас міністр пообіцяв, що влада не буде піднімати тарифи ЖКГ, крім гарячої води і тепла.

Як повідомлялося раніше, міністр фінансів Олександр Шлапак повідомив, що з 1 травня 2014 року Нацкомісія держрегулювання в сфері комунальних послуг підвищить тарифи на газ в середньому на 73%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: