Садовий розповів, як «тихою сапою» виконує обіцянку по велодоріжкам

Читать на русском

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що незважаючи на спротив місцевих будівельних компаній та різноманітних інстанцій, у Львові виконуються намічені плани щодо будівництва велодоріжок.

Про це він розказав на брифінгу в Києві, передає кореспондент «Слова і Діла».

«У Львові до 2020 року ми поставили собі ціль збудувати 260 кілометрів велодоріжок. Ми чітко притримуємося цього плану. Просто будуємо кожного року нові велодоріжки», - сказав Садовий і підкреслив, що у місцевої влади є чітко розписаний план розташування велодоріжок.

Незважаючи на всі складнощі, він рекомендує впроваджувати цю ініціативу і в Києві.

«І в принципі я б так само робив би по Києву. Перш за все, треба розробити план розвитку. Чітко визначити, де і по яких вулицях мають бути вибудовані велодоріжки», - додав Садовий.

Нагадаємо, на сьогоднішній прес-конференції Садовий також заявив, що спробує переконати прем'єра Арсенія Яценюка у необхідності проведення чемпіонату Євробаскет-2015 в Україні.

25 червня 2013 року на загальноміському велосипедному пробігу мер Львова пообіцяв, що до 2020 року буде зроблено 260 кілометрів велодоріжок.

13 травня 2013 року Садовий заявив, що протягом року буде облаштовано 50 км велодоріжок, але ця його обіцянка виконана не була.

Системою «Слово і Діло» станом на 14 травня зафіксовано 204 обіцянки Андрія Садового, з яких було виконано 65. Скільки обіцянок львівського мера були провалені, можна дізнатися на нашому сайті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: