Гриценко, що обіцяв виконати всі обіцянки, замість цього дав порцію нових

Читать на русском

Народний депутат і кандидат на пост президента України Анатолій Гриценко виконав четверту частину всіх своїх заяв - проектом «Слово і Діло» зафіксовані 13 його виконаних обіцянок з 54.

Варто зазначити, що ще в 2007 році Гриценко заявив, що блок «Наша Україна - Народна Самооборона», від якого він свого часу балотувався, виконає 100% своїх обіцянок. Однак, згідно з дослідженнями фонду «Відкрите суспільство», блок «НУ -НС» виконав приблизно четверту частину обіцянок (26%).

Сім своїх обіцянок, згідно зі статистикою «Слова і Діла», провалив і сам Гриценко. Так, 24 вересня 2012 року нардеп заявив, що не допустить зняття мораторію на продаж землі і виступить за його продовження до президентських виборів. Однак 16 листопада того ж року Верховна Рада розглянула дане питання, а сам Гриценко був відсутній у залі.

Також, серед невиконаних обіцянок Гриценка - створення повністю контрактної армії і скасування призову на військову службу; внесення законопроекту, що дозволяє провокацію хабара; персональне голосування депутатів за всі законопроекти та інші.

Водночас, напередодні президентських виборів Анатолій Гриценко вже роздав чергову порцію нових обіцянок, серед них - доступні кредити і стимулюючі податки, відділення влади від бізнесу, ліквідація монополій олігархів і забезпечення надійної оборони країни від агресора.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: