Уже «подолавши» безробіття у 2011-му, Тігіпко буде долати його знову

Читать на русском

Народний депутат і кандидат в президенти України Сергій Тігіпко цього року знову дав обіцянку, яку не зміг виконати раніше.

Так, 18 січня 2011 року екс-віце-прем'єр - міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко на прес-конференції в Дніпропетровську заявив, що рівно через рік в Україні проблема безробіття буде вирішена. Водночас, за даними Держкомстату, рівень безробіття в Україні в 2011 році склав 7,9% економічно активного населення. Таким чином ця обіцянка в системі «Слово і Діло» отримала статус «не виконано».

Разом з тим відзначимо, що цього року Тігіпко зробив аналогічну заяву. Так, на президентських виборах 2014 кандидат в президенти пообіцяв, що почне реалізацію інвестиційних проектів, спрямованих на ліквідацію безробіття.

Системою «Слово і Діло» зафіксовано 170 обіцянок Сергія Тігіпка. 74 з них, включаючи ліквідацію заборгованості по зарплаті бюджетникам, йому вдалося виконати. Ще 65 обіцянок політика, серед яких обіцянка до кінця 2012 року підписати угоду про Зону вільної торгівлі з Туреччиною - виконані не були. Ще 31 його заява поки знаходиться в процесі реалізації. Які саме - дивіться на нашому сайті.

Більш детальну інформацію про те, чим відрізняються передвиборні обіцянки Тігіпка в порівнянні з 2010 роком, читайте в ексклюзивному матеріалі «Слова і Діла».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: