Турчинов відмовився від реформування Збройних Сил

Читать на русском

В. о. Президента, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов призупинив виконання Державної комплексної програми реформування і розвитку Збройних сил на період до 2017 року.

Про це йдеться на офіційному сайті Президента, пише «Слово і Діло».

Згідно з указом Президента № 468 від 13 травня, Кабмін повинен в тримісячний термін забезпечити перегляд основних положень документів оборонного планування з урахуванням зміни військово-політичної обстановки.

Також Турчинов доручив уряду до 13 червня організувати проведення комплексного огляду сектору безпеки і оборони України з використанням можливостей спільної робочої групи Україна-НАТО з питаннь військової реформи.

У повідомленні також сказано, що Указ набирає чинності з дня його опублікування, а контроль за його виконанням в. о. Президента поклав на секретаря РНБО Андрія Парубія.

Як повідомлялося раніше, Міністерство оборони заявило про намір реформувати організаційно-штатну структуру відомства і створити нову структуру, яка сприятиме дієвості та оперативності функціонування ВСУ.

Поточний рейтинг Олександра Турчинова в системі «Слово і Діло» становить 23% - він виконав 25 з 109 зафіксованих проектом обіцянок, ще 68 його обіцянок знаходяться в процесі виконання. Які саме - дивіться у нашому рейтингу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: