Ярош звернувся до Турчинова із закликом озброїти громадян

Читать на русском

Лідер партії «Правий сектор» і кандидат у президенти України Дмитро Ярош у своєму зверненні до в. о. Президента Олександра Турчинова висловив думку про те, що найближчим часом може відбутися широкомасштабне військове вторгнення Росії в Україну.

«Враховуючи концентрацію на наших східних кордонах ударних угруповань путінської армії, до широкомасштабного військового вторгнення Росії в Україну можуть залишатися лічені дні», – цитує Яроша прес-служба партії, пише «Слово і Діло».

За його словами, в результаті такого сценарію на території України почнеться загальнонародна партизанська боротьба проти окупантів.

«Тому українська влада повинна негайно почати масове озброєння наших громадян, зокрема добровольчих патріотичних формувань, до складу яких тільки в Дніпропетровській області вже записалося більше 10 тисяч українців», – йдеться в тексті заяви.

Ярош також нагадав Турчинову, що коли той погоджувався на виконання обов'язків президента в умовах оточеної ворогами України, повинен був усвідомлювати всю ступінь відповідальності, яка лягла на його плечі.

«Саме сьогодні, залишивши партійні амбіції і символіку, взявши в руки зброю, ми, патріоти України, всі її свідомі громадяни повинні стати єдиним організмом, єдиною українською народною армією», – додав лідер «Правого сектора».

В активі Дмитра Яроша – 2 виконаних обіцянки з 42, зареєстрованих у системі «Слово і Діло». У процесі виконання зараз знаходяться 40 його обіцянок. Зокрема, лідер «Правого сектора» пообіцяв збільшити витрати на армію та її переозброєння втричі, а також відправити у відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: