Наливайченко вважає 27 мерів сепаратистами

Читать на русском

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявив, що СБУ оголосила офіційне застереження про неприпустимість сепаратистських дій 27 мерам у Донецькій, Луганській, Миколаївській і Запорізькій областях.

«Станом на сьогодні я відзвітував Генеральній прокуратурі про винесення офіційних застережень від імені держави 27 мерам різного рівня адміністративно-територіального підпорядкування Донецької, Луганської, Миколаївської та Запорізької областей», – повідомив Наливайченко на прес-конференції в Києві, передає кореспондент «Слова і Діла».

За його словами, в разі, якщо мери цих міст скоять злочин, вони будуть негайно затримані й заарештовані. «Ті люди, які будуть підбурювати, повинні отримати терміни», – сказав він.

Голова СБУ також уточнив, що якщо такі дії «підбурювачів» призведуть у тому числі до людських жертв, то вони можуть отримати покарання аж до довічного.

Як повідомлялося раніше, Валентин Наливайченко висловив думку, що позиція місцевих жителів Донецької та Луганської областей шкодить проведенню антитерористичної операції.

Чиновник у цілому дав 37 обіцянок, зареєстрованих системою «Слово і Діло». 21 його обіцянка знаходиться в процесі виконання. Жодне із зобов'язань, які він взяв на себе на посаді керівника СБУ, поки не отримало статус виконаного.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: