Геращенко звинуватила губернатора Луганщини в бездіяльності

Читать на русском

Народний депутат Ірина Геращенко пропонує звільнити з посади керівника Луганської облдержадміністрації Михайла Болотських через бездіяльність у ситуації з сепаратистами.

Про це політик повідомила на своїй сторінці в одній із соціальних мереж, пише «Слово і Діло».

«Маю багато інформаціі, що в центрі Луганська – жодного міліціонера, коли там безчинствують гастролери», – повідомляє Геращенко. Вона також нагадала, що під час подій на Майдані Болотських очолював Державну службу з надзвичайних ситуацій, яка, за словами Геращенко, була причетна до спроб розгону Євромайдану.

«Регіонал Болотських незамінний? Вже 40 днів керує вибухонебезпечним регіоном людина, яка в дні Майдану була по інші сторони барикад. І добре б, аби він показав героїчні приклади боротьби з сепаратизмом», – резюмує нардеп.

Також Геращенко заявила, що її запит стосовно перевірки діяльності Болотських наразі направлений до Генпрокуратури, але цього недостатньо, тож вона знову підніматиме питання про його звільнення у Верховні Раді.

Нагадаємо, будівля СБУ в Луганську вже майже тиждень знаходиться під контролем сепаратистів. Про спроби звільнення адмінбудівлі заявляв в. о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков, однак від сценарію штурму у внутрішніх військах відмовились, а єдиним результатом переговорів стало звільнення 56 заручників, яких мітингувальники 3 доби тримали у приміщенні.

«Слово і Діло» зафіксувало всього 5 обіцянок Ірини Геращенко, 3 з яких вона виконала. Які саме зобов’язання взяла на себе політик, дивіться на нашому сайті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: