Сюмар розповіла, навіщо бойовикам у Слов'янську потрібні заручники

Читать на русском

Заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар вважає, що у Слов'янську діють класичні терористи, яким заручники потрібні для торгу.

«Офіцери СБУ та інспектори країн ОБСЄ, яких утримують у полоні, сьогодні критично потрібні терористам для торгу», – написала Сюмар у себе на сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

За її словами, терористичні групи чудово розуміють, що кільце антитерористичної операції навколо них зімкнулося і звужується, і у зв'язку з цим вони хочуть виторгувати за заручників умови для себе.

«Зайве підтвердження того, що маємо справу з класичними терористами, яких російські ЗМІ так наполегливо називають «ополченці», а російська влада хоче захищати танками», – додала вона.

Як повідомлялося, сьогодні прес-служба СБУ офіційно підтвердила захоплення її працівників бойовиками в місті Горлівці Донецької області. Раніше в МЗС України також заявили про зникнення на Донеччині військових представників місії ОБСЄ. Того самого дня ввечері стало відомо про те, що спостерігачі ОБСЄ знаходяться в руках сепаратистів у місті Слов'янську.

В активі Вікторії Сюмар усього одна обіцянка, зафіксована проектом «Слово і Діло». Так, вона запевнила, що антитерористична операція на сході України триватиме.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: