У Коваля вже передислокували більше 4 тисяч військових з Криму

Читать на русском

У Міністерстві оборони України відзвітували про те, що станом на 25 квітня з військових частин, що розташовані на території Криму, вже відселили понад 4 тисячі військовослужбовців із сім’ями.

Про це пише «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу відомства.

З цієї  цифри майже 3 тисячі – представники ВМС із родинами, ще понад 800 – військові повітряних сил. Зокрема, Крим уже покинуло майже 1,5 тисячі офіцерського складу, понад 100 курсантів, 1800 сержантів та рядових – повідомляють у міністерстві.

При цьому, на нове місце несення служби відправили лише півтисячі військових. Решта чекають на вирішення своєї долі в тимчасових розподільчих пунктах у Києві, Вінниці, Одесі, Очакові та Миколаєві.

Рішення про початок передислокації української армії з Криму було прийняте 23 березня. Наступного дня відповідний наказ підписав в. о. Президента України Олександр Турчинов.

Станом на 4 квітня кількість військовослужбовців та їхніх сімей, що вже покинули півострів, становила близько 1,5 тисячі.

З моменту свого призначення очільником Міноборони Михайло Коваль дав лише 3 обіцянки, зафіксованих у системі «Слово і Діло». З них він виконав одну – про те, що армія покидатиме Крим разом із технікою та зброєю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: