Оробець спростувала чутки про відмову балотуватися в мери Києва

Читать на русском

Народний депутат від «Батьківщини» Леся Оробець заявила, що інформація про те, що вона хоче зняти свою кандидатуру на виборах міського голови Києва, не відповідає дійсності.

Про це політик написала на своїй сторінці у Facebook, пише «Слово і Діло».

«Зі вчорашнього дня поширюються чутки, ніби я хочу відмовитися від балотування на пост мера. Скажу одне: хто хотів зняти свою кандидатуру, той зробив це одразу після висування Кличка. Але я вмію тримати удар. Тому не збираюся легко здаватися!», - зазначила політик.

Напередодні «Слово і Діло» писало про те, що Леся Оробець озвучила умову, за якої вона готова покинути виборчі перегони. Тоді вона сказала, що може знятися з виборів на користь гідного кандидата від демократичних сил.

Нагадаємо також, що 8 квітня Леся Оробець та Віталій Кличко, який також балотується в мери столиці, зареєстрували законопроект про об’єднання посад мера міста та голови КМДА. А 1 квітня стало відомо, що переможець майбутніх місцевих виборів у Києві обійматиме посаду міського голови всього 1 рік.

У системі «Слово і Діло» зафіксовано 12 обіцянок Лесі Оробець. 3 з них вона вже виконала, ще 4, серед яких є й передвиборні обіцянки киянам, зазначені як такі, що перебувають у процесі виконання.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: