«Президент» Гриценко пропонував Порошенку стати прем’єром

Читать на русском

Кандидат у президенти України Анатолій Гриценко пропонував іншому кандидату на цю посаду Петру Порошенку пост прем’єр-міністра у випадку своєї перемоги на виборах та зняття Порошенком своєї кандидатури.

Про це Гриценко заявив на прес-конференції в Луцьку, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу політика.  

«Дехто каже, що був би оптимальний варіант: Гриценко – Президент, Верховний головнокомандувач, Порошенко – прем’єр-міністр. Я вважаю, що можна співпрацювати, я Петру Олексійовичу пропонував. Він пішов сам на вибори, його право», – розповів він.

При цьому, на думку Гриценка, президентом повинен стати саме він, оскільки ніхто інший із кандидатів начебто не може адекватно виконувати функції Верховного головнокомандувача ЗСУ.

«Серед кандидатів є чимало людей, які є цікавими, освіченими. Але зараз є людина, яка з першого дня працюватиме активно, особливо з точки зору безпеки. Я там таких не бачив. Якби бачив, я б не висував свою кандидатуру», – підкреслив Гриценко.

Раніше кандидат у президенти Петро Порошенко заявив, що президентські вибори 25 травня повинні закінчитися в першому турі, і для цього демократичним силам потрібно об’єднати свої зусилля.

Анатолій Гриценко висловив думку, що кандидат у президенти від «Батьківщини» Юлія Тимошенко повинна більше звітувати перед суспільством, а не роздавати передвиборні обіцянки, оскільки всі ключові посади в країні належать членам її партії. У свою чергу Порошенко пообіцяв не критикувати інших кандидатів у президенти під час виборчої кампанії.

Рейтинг відповідальності Гриценка в системі «Слово і Діло» наразі становить 17%, рейтинг відповідальності Порошенка – 20%. Проектом зафіксовано 54 обіцянки Гриценка та 61 обіцянку Порошенка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: