У Яценюка зобов’язалися платити солдатам-строковикам, як контрактникам

Читать на русском

Згідно з рішенням Кабінету міністрів, усім військовослужбовцям, що несуть службу за призовом в особливий період, платитимуть зарплати на тому ж рівні, що й відповідним армійським чинам серед контрактників.

Відповідну постанову підписав сьогодні прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк. Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

 

Раніше Міноборони заявило про те, що до лав української армії вже призвали 90% мобілізаційних ресурсів. Напередодні «Слово і Діло» повідомляло про те, що Кабінет міністрів додатково виділив на потреби армії 5 млрд грн. Для цього урядовці залучили кошти резервного фонду держбюджету.

Нагадаємо, на час загострення кримського конфлікту Арсеній Яценюк пообіцяв додаткові виплати військовослужбовцям.

Арсеній Яценюк очолює український уряд із 27 лютого 2014 року. «Слово і Діло» зафіксувало 235 його обіцянок. Які з них прем’єр уже виконав, дивіться в нашому рейтингу. 134 обіцянки Яценюка перебувають у процесі виконання. Так, нещодавно він пообіцяв надати міжнародному співтовариству докази присутності російських військових на території східної України та стабілізувати ситуацію на Донеччині й Луганщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: