В Маріуполі 3 вбитих, 13 поранених, 63 затриманих – Аваков

Читать на русском

На Донеччині знову ллється кров: у Авакова повідомляють про 3 вбитих, ще 13 поранених диверсантів у сутичці в Маріуполі.

Про такі результати атаки сепаратистів на військову частину Нацгвардії написав у своєму Facebook в. о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє «Слово і Діло».

За інформацією міністра, військову частину атакували близько 300 невідомих осіб. Останні мали намір заволодіти зброєю і закидали військових «коктейлями Молотова» і  фугасами. У відповідь пролунали попереджувальні постріли. Після повторної атаки сепаратистів військові відкрили вогонь на ураження, згідно з уставом.

Пізніше в операції були задіяні гелікоптери,  спецназ «Омега» та всі підрозділи МВС міста Маріуполя.

«Після короткого бою банда була розсіяна, в основному локалізована і роззброєна», - повідомляє Аваков. У нападників вилучена зброя.

Наразі операція триває: «спецпідрозділ МВС продовжує переслідування однієї із озброєних груп. На вулицях працюють патрулі міліції».

Нагадаємо, що вчора голова Служби безпеки Валентин Наливайченко заявив, що «перехоплені СБУ переговори між російськими диверсантами свідчать про те, що диверсійними акціями на сході України відверто керують кадрові офіцери російської військової розвідки».

Перед цим виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ запевняв, що ситуацію з проявами сепаратизму на Сході буде стабілізовано. Разом з тим, він вже не виконав обіцянку відносно вирішення кризи протягом 48 годин, починаючи з 9 квітня.

Загалом Арсен Аваков не виконав вже 3 обіцянки, ще  27 - чекають своєї реалізації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: