У Наливайченка оприлюднили переговори ГРУ з диверсантами

Читать на русском

СБУ оприлюднила запис перехопленої телефонної розмови співробітників Головного розвідувального управління Генштабу ЗС Росії щодо інструктажу диверсійних груп на Донеччині.

«Перехоплені СБУ переговори між російськими диверсантами свідчать про те, що диверсійними акціями на сході України відверто керують кадрові офіцери російської військової розвідки, даючи цинічні команди «відкривати вогонь на ураження» у бік українських військових», - повідомляє прес-служба СБУ, пише «Слово і Діло».

У повідомленні сказано, що співробітники ГРУ ГШ ЗС РФ дають чіткі вказівки групам так званої «самооборони», яку вони ж і озброїли, захоплюючи райвідділи міліції, і своїм підлеглим спецназівцям, які мають бойовий досвід і призначені ватажками диверсійних груп озброєних сепаратистів - «для зміцнення».

«Бойовий російський спецназ - бійці 45-го окремого гвардійського розвідувального полку спеціального призначення беруть на себе найбільш «гострі» моменти відкритого протистояння з українськими правоохоронцями та військовими», - заявляють у відомстві.

«Ці ж російські спецназівці захоплювали Верховну Раду Криму та інші адміністративні будівлі на півострові в лютому-березні», - додають в СБУ.

Нагадаємо, раніше співробітники СБУ затримали диверсанта, який хотів захопити Каховську ГЕС.

За інформацією прес-центру, з початку березня цього року СБУ затримала чотирьох громадян Росії - членів однієї з груп, яка виконувала спеціальне завдання з організації негласної антидержавної кампанії в Донецькій області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: