Янукович-молодший уже витратив на сепаратистів 15 млн доларів – Оробець

Читать на русском

Народний депутат Леся Оробець повідомила, ніби підкуп активістів, які захоплюють місцеві адміністрації, коштував родині Януковича від 10 до 15 мільйонів доларів.

Про це політик повідомила на своїй сторінці у Facebook, пише «Слово і Діло».

«Лояльність місцевих сепаратистів щедро здобрюється грішми. Розцінки участі в захопленнях ви вже знаєте. Відкрита збройна кімната коштувала, за даними експертів, 50 тис. доларів. Зброю ГРУшники роздають, по суті, створюючи місцеві банди», - каже Оробець. Особливою щедрістю відзначився Янукович-молодший: «Він роздав мінімум 10-15 мільйонів доларів готівкою в останні дні», - стверджує нардеп, посилаючись на власні джерела.

Крім того, серед правоохоронців та армійців трапляються випадки саботажу та здачі інтересів: «Дуже розчаровує здача своїх же. Кажуть - за гроші». Також депутат пише про те, що розгулу сепаратистів сприяє те, що місцеве населення залякане та дезінформоване.

Учора, 15 квітня, Оробець повідомляла про вбивство десяти проросійських бойовиків у Донецьку. Також в СБУзаявили  про повномасштабне військове вторгнення Росії на сході України.

«Слово і Діло» зафіксувало 12 обіцянок Лесі Оробець. Втім, 3 із них вона поки що не виконала. Серед виконаних обіцянок Оробець – відставка уряду Азарова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: