У Слов'янську триває антитерористична операція – Аваков

Читать на русском

Арсен Аваков заявив про початок антитерористичної операції в місті Слов'янську на Донеччині.

Про це політик повідомив на своїй сторінці у Facebook, пише «Слово і Діло».

Керує операцією Антитерористичний центр Служби безпеки України, до звільнення адмінбудівель залучені всі силові підрозділи держави. Аваков радить містянам бути максимально обережними та без зайвої потреби не виходити на вулиці.

Нагадаємо, вчора в. о. міністра внутрішніх справ повідомляв про захоплення районного відділу міліції у Слов'янську. Крім того, місто лишилося без мобільного зв'язку – Арсен Аваков розповів про руйнування вишок мобільних операторів. За останньою інформацією, сепаратисти захопили ще й місцеве управління СБУ. Пізніше з'явилися дані про спроби захоплення райвідділку в Краматорську та Красному Лимані. У суботу невідомі також намагалися захопити будівлю Донецького хімзаводу, де, за даними правоохоронців, зберігається велика кількість вибухових речовин.

Арсен Аваков має 41 обіцянку, зареєстровану в системі «Слово і Діло». З них він виконав 12, а 3 обіцянки – зокрема про стабілізацію ситуації на сході країни протягом 48 годин, яку він дав 9 квітня – залишились невиконаними.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: