У Наливайченка досі працюють колишні співробітники ФСБ – Москаль

Читать на русском

Народний депутат від «Батьківщини» Геннадій Москаль навів докази того, що в СБУ досі працюють колишні співробітники Федеральної служби безпеки Росії.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Наливайченко ретельно шукає агентів ФСБ, а вони спокійно працюють у нього в Службі безпеки», – зауважив Москаль. За його даними, в одному зі снайперських управлінь відомства несе службу високопосадовець, чия кар’єра почалася в Москві, причому на момент розгляду кандидатури на призначення в Україні вказаний службовець мав російське громадянство та був чинним агентом ФСБ.

Нагадаємо, голова СБУ Валентин Наливайченко неодноразово заявляв про диверсії з боку російських агентів: спочатку про вибухівку проти Євромайдану, потім – про спробу викрадення одного з кандидатів у президенти, а 9 квітня він заявив, що його підлеглі затримали диверсанта, який хотів захопити Каховську ГЕС.

«Слово і Діло» зареєструвало всього 4 обіцянки Геннадія Москаля, серед яких більшість нині у процесі виконання. Серед таких – обіцянка боротися проти прийняття закону щодо вільного продажу травматичної зброї. Також політик обіцяв докласти зусиль для розформування «Беркуту», і свого слова дотримав.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: