Наливайченко затримав росіян, що хотіли викрасти кандидата в президенти

Читать на русском

Сьогодні, 3 квітня, працівники очолюваної Валентином Наливайченком Служби безпеки України затримали двох громадян Росії, які, як підозрюється, мали намір викрасти одного з кандидатів в президенти України.

Про це повідомляє прес-центр СБУ, передає «Слово і Діло».

У них вилучено 200-грамову тротилову шашку з детонатором, патрони, а також зошит з даними про маршрути пересування кандидата в президенти і його автомобілі.

Прокуратура Львівської області вирішує питання про порушення кримінального провадження за посягання на життя державного чи громадського діяча.

Нагадаємо, сьогодні очільник СБУ Валентин Наливайченко розповів, що в 20-тих числах січня в аеропорти Гостомеля та Жулян приземлялися російські літаки з виготовленою в Росії вибухівкою, кількість якої сягала 5100 кг.

Також Наливайченко заявив, що «антитерористична операція», в ході якої сталися масові розстріли протестувальників на Майдані Незалежності, відбувалася під керівництвом Віктора Януковича.

Рейтинг відповідальності голови СБУ Валентина Наливайченка в системі «Слово і Діло» становить 31%. Наразі він виконав 11 з 36 обіцянок, зафіксованих проектом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: