Нардепи не хочуть створювати антикорупційний орган – Чумак

Читать на русском

Депутат від фракції "УДАР" Віктор Чумак стверджує, що велика кількість народних депутатів та інших представників влади не зацікавлені у створенні спеціального антикорупційного органу, оскільки його існування суперечитиме їхнім власним корупційним інтересам.

Про це він сказав у кулуарах парламенту, передає «Слово і Діло».

«На сьогоднішній день величезна купа людей не хоче створювати спеціальний орган для протидії корупції», - підкреслив депутат.

Чумак додав, що протягом усіх років незалежності України система роботи Верховної Ради була спрямована на підтримку корупційних схем у різних галузях державного управління, тому антикорупційні закони зараз не знаходять необхідної підтримки в парламенті.

Проектом «Слово і Діло» наразі зафіксовані 14 обіцянок Чумака, одна з яких була виконана. У своїй програмі на виборах 2012 року він обіцяв провести антикорупційну люстрацію влади.

Нагадаємо, 3 квітня лідер ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко обіцяла, що її команда зробить усе можливе для того, щоб найближчим часом було створено Антикорупційне бюро.

27 лютого найбільш вірогідний керівник майбутнього Антикорупційного бюро Тетяна Чорновол заявила, що вона буде працювати над створенням антикорупційного органу з широкими повноваженнями.

Міністр юстиції Павло Петренко того самого дня повідомив, що створення Антикорупційного бюро є одним із першочергових його завдань.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: