Томенко хоче вижити Шустера з «Першого національного»

Читать на русском

Народний депутат Микола Томенко заявив, що готовий із власної кишені сплачувати НТКУ по 20 тис. грн за годину ефіру в разі, якщо дебати між кандидатами у президенти на майбутніх позачергових виборах вестимуть ведучі-українці.

Про це з посиланням на «Укрінформ» пише «Слово і Діло».

«Моя пропозиція: я плачу на 5 тисяч більше, ніж Шустер, за годину ефіру, і мені у п'ятницю дають 4 години, і я прошу провести українських ведучих дебати між кандидатами у президенти, бо приниження української журналістики почало вже діставати», - заявив Томенко.

Напередодні політик звинувачував телеведучого Савіка Шустера в тому, що «Шустер LIVE» купує в «Першого» ефірний час для того, щоб вести власну пропаганду. На місце Шустера Томенко пропонує Ганну Безулик, Ольгу Герасим’юк чи Вахтанга Кіпіані.

Нагадаємо, напередодні новопризначений керівник НТКУ Зураб Аласанія заявляв про те, що готовий особисто провести обов’язкові дебати між усіма кандидатами на посаду Президента.

На рахунку Миколи Томенка 18 виконаних обіцянок із 44, зафіксованих у системі «Слово і Діло». Так, політик пообіцяв докласти зусиль, щоб вибори у проблемних округах відбулися не раніше кінця літа 2013 року, а також ініціювати розслідування зловживань під час підготовки до ЄВРО-2012.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: