Голова НТКУ готовий провести теледебати між усіма кандидатами в президенти

Читать на русском

Новопризначений голова НТКУ Зураб Аласанія заявив про намір провести обов’язкові теледебати між усіма зареєстрованими кандидатами на найвищу посаду країни.

«Перший Нацiональний» має намір провести дебати між кандидатами на пост Президента України. Усіма», - написав на своїй сторінці в Facebook Аласанія, повідомляє «Слово і Діло». До того ж провести майбутні теледебати голова НТКУ зголосився особисто.

Нагадаємо, 25 березня Зураба Аласанію призначено генеральним директором Національної телекомпанії України.

30 березня Центральна виборча комісія завершила прийом заявок кандидатів для участі у президентських виборах, які мають відбутися 25 травня 2014 року. Для реєстрації кандидатом у президенти України необхідно було подати до ЦВК повний пакет документів, включаючи довідку про внесення грошової застави у розмірі 2,5 млн грн.

Поборотися за президентське крісло вирішили 24 особи, серед них колишній прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, головний комуніст країни Петро Симоненко та лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош. Оскільки питання реєстрації ЦВК розглядатиме до 4 квітня, то станом на 30 березня кандидатами у президенти ЦВК поки зареєструвала лише 7 кандидатів, серед яких Сергій ТігіпкоЮрій БойкоРенат КузьмінМихайло Добкін та інші.

Напередодні Арсеній Яценюк підтвердив, що не братиме участі у президентських перегонах.

Віталій Кличко також заявив про рішення зняти свою кандидатуру на користь Петра Порошенка, натомість лідер УДАРу балотуватиметься на посаду мера столиці. Сам Порошенко висловив сподівання на власну перемогу вже у першому турі виборів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: